Nous vous informons que La Colline du Colombier ferme ses portes du Lundi 15 Septembre au Mercredi 24 Septembre.
Nous vous accueillons dès le Jeudi 25 Septembre au déjeuner.
Une permanence téléphonique est assurée pendant la période de fermeture.

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la carte

La carte at Bois-Mangé

“In Bois-Mangé, there is always something to eat and drink”

  • SNACKS TO SHARE (all the day)
  • Green olives from la Bastide du Laval
    6 €
  • "Shibuya" egg
    7 €
  • Melon and sesame crisp
    8 €
  • Leek with Japenese vinaigrette
    15 €
  • White ham "minute cut"
    14 €
  • Cured ham "minute cut"
    14 €
  • Platter of fine charcuteries
    20 €
  • Snails caquelon "Raspberry Taragon" - 6 or 12 pieces
    15 € / 30 €
  • Bonito Rilette
    8 €
  • MAIN DISH (12h-15h/18h-22h)
  • Pain de Rue "Gare au saumon"
    24 €
  • Mussels soup "Billy-By"
    22 €
  • Omelette soufflé with Fourme d'Ambert
    26 €
  • Jersiaise beef with blackcurrant
    24 €
  • TO ACCOMPANY OR SHARE
  • French fries "Coin de rue"
    8 €
  • Sucrine salad with date vinegar and parmesan
    10 €
  • Japanese rice
    12 €
  • Beautiful tomatoes ans basil salad
    12 €
  • CHEESE AND DELICACIES (all the day)
  • Selection of fine cheese
    16 €
  • Our ice creams and sorbets (2 flavours)
    7 €
  • Norwegian omelette
    17 €
  • Rice pudding inspired by Léo
    15 €
  • Chocolate Dariole
    15€
  • Affogato
    9 €
Our dishes are made using only seasonal produce, carefully selected from our local producers and greengrocers. All our dishes are ‘home-made’. All our beef is of French origin.