Vous pouvez réserver en ligne ou par téléphone La Parenthèse “Bleu Homard” qui aura lieu le dîner du vendredi 31 Octobre.
(Menu unique à 120€/pers)

Nous vous informons que le pont d’Iguerande est fermé pour une durée indéterminée.

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la carte

La carte at Bois-Mangé

“In Bois-Mangé, there is always something to eat and drink”

  • SNACKS TO SHARE (all the day)
  • Green olives from la Bastide du Laval
    6 €
  • "Shibuya" Egg
    7 €
  • Squash soup with Fourme de Montbrison
    13 €
  • Roasted fennel, tomato sauce and pancetta
    14 €
  • Potato and haddock "leaf-by-leaf"
    15 €
  • Platter of fine charcuteries
    20 €
  • Snails caquelon "Crunchy under the teeth" 6 pcs or 12 pcs
    15 € or 30 €
  • MAIN DISH (12h-15h / 19h-22h)
  • Omelette soufflée with Fourme d'Ambert
    26 €
  • Creamy quenelle, Nantua sauce
    26 €
  • Pot au feu and its vegetables
    28 €
  • TO ACCOMPANY OR SHARE
  • Pommes Dauphine
    9 €
  • Lovely Pot au feu vagatables
    12 €
  • Japenese rice
    12 €
  • CHEESE AND DELICACIES (all the day)
  • Selection of fine cheese
    16 €
  • Our ice creams and sorbets (2 flavours)
    7 €
  • Apple and Yuzu pi named "Chartreuse"
    16 €
  • Chocolate Dariole
    15€
  • Chocolate ans caramel Crêpe soufflée
    17 €
Our dishes are made using only seasonal produce, carefully selected from our local producers and greengrocers. All our dishes are ‘home-made’. All our beef is of French origin.